Print

Rob de Nijs: 60 jaar artiest

NIEUWE DATUM!

De zanger van de popgroep The Apron Strings uit Amsterdam had nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige zanger stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma Phonogram als zanger van The Lords in 1962 kwam er pas echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek komen voorbij in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast wordt geplunderd en Rob staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn.

Spoiler alert: deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek. Je bent gewaarschuwd.

Het concert in Scherpenheuvel-Zichem zal één van Robs laatste concerten in Vlaanderen worden, nadat vorig jaar bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld.

Deze voorstelling, oorspronkelijk gepland op vrijdag 17 april, kon helaas niet doorgaan omwille van de maatregelen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus en werd verplaatst naar dinsdag 24 november om 20 uur. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven gewoon geldig.

Categorie
Locatie
Datum
dinsdag 24 november 2020 - 20:00
Uitverkocht
Prijs
ABO: € 35
-21/+60: € 37
Basis: € 39

Afbeeldingen

  • (c) Etienne van Hove