Te gast

Tuinconcert Huize Levensruimte

vrijdag 26 augustus 2022 - 19:00

De jongerenwerking van Huize Levensruimte heet je vanaf 19 uur welkom in hun tuin!

Het tuinconcert wordt afgetrapt om 19u30 door de huisband van Huize Levensruimte, The Old Launderette. Een coverband die het publiek helemaal inpalmt met herkenbare meezingers.

Meer info

Willy Sommers: Soundtrack van mijn leven

maandag 20 maart 2023 - 20:15

Willy Sommers staat een halve eeuw op de planken en viert dat met een eigen boek én een nieuw album. Over zijn eerste gitaar, zijn eerste coverband, zijn eerste grote hit. Over zijn plotse sterrenstatus en de impact daarvan op zijn privéleven. Over de gloriejaren en dieptepunten van de Vlaamse muziekindustrie. En niet te vergeten: over de fans en de mensen die hem al die jaren onvoorwaardelijk zijn blijven steunen.

Meer info

Jazzwood 2022

zaterdag 20 augustus 2022 - 19:00

Op zaterdag 20 augustus is het weer zo ver: Jazzwood, editie nummer elf.

In de feeërieke setting van het Chartreuzenbos (Linden/Holsbeek) kan je genieten van een muzikale topavond met 

·  Philip Catherine Quartet: een van de meest gerenommeerde en getalenteerde jazzgitaristen van het Europese toneel. Een soepele speelstijl en unieke gitaarsound. Met Philip Catherine is het slotakkoord van Jazzwood 2022 in goede en virtuoze handen. Het Philip Catherine Quartet staat garant voor sfeervolle en meeslepende swing. 

Meer info

Sven De Ridder Company: Proper Lakens

zaterdag 19 november 2022 - 20:00

De wat kalende hypochonder Jo Ceulemans (Sven De Ridder) laat zich opnemen in een chique privékliniek voor een haartransplantatie. Zijn vrouw Rachel Van Buyten (Kristel Verbeke) wijkt geen centimeter van zijn zijde. Het koppel maakt kennis met twee medepatiënten: Bart Tersago (Brik Van Dyck) die een zoveelste ingreep ondergaat om nog meer op zijn idool te lijken en Mario Van Dessel (Luc Verhoeven), een rondborstige gepensioneerde die graag een wat strakkere buik wil om te kunnen paraderen op Ibiza.

Meer info

Dansstudio Step by step: Back where we belong

zondag 22 mei 2022 - 14:00
zondag 22 mei 2022 - 18:00

Eindelijk mogen we weer! Na drie jaar wachten mogen we opnieuw een dansoptreden organiseren en wat hebben wij er zin in! 

De voorbije drie jaar hebben we online gedanst, in bubbels gedanst, op afstand gedanst, buiten gedanst, een virtueel dansoptreden georganiseerd en uiteindelijk weer fijn samen kunnen dansen in onze danszalen. De kinderen hebben zo hard gewerkt en zijn blijven doorzetten in moeilijke tijden. Ze hebben ontzettend veel bijgeleerd en we kijken er super hard naar uit om jullie hiervan te laten genieten. 

Meer info

Lezing Wim Distelmans: Een waardig levenseinde

donderdag 21 april 2022 - 14:00

Wim Distelmans licht alle mogelijke beslissingen bij het levenseinde toe met voorbeelden. Hij legt de wettelijke mogelijkheden in België uit (wet patiëntenrechten/wet palliatieve zorg/euthanasiewet). En hij doet praktisch uit de doeken wat het nut is van voorafgaande zorgplanning en hoe men wilsverklaringen correct kan opstellen aan de hand van het LEIFplan/LEIFdraad.

Een organisatie van NEOS Scherpenheuvel-Zichem.

Meer info

Dansstudio Scintillare: Kleurloos

zaterdag 28 mei 2022 - 14:30
zaterdag 28 mei 2022 - 18:30
zondag 29 mei 2022 - 14:30
zondag 29 mei 2022 - 18:30

Tijdens het Hemelvaartweekend zullen de dansers van Scintillare Dance Studio (eindelijk) opnieuw schitteren in een grote dansproductie op het podium van de rode zaal!
Ter ere van het 21-jarige bestaan van de dansschool brengen zij de feestelijke jubileumvoorstelling Kleurloos: een wervelende dansvoorstelling voor en door alle leeftijden. Een fijne avond gevuld met dans in heel wat verschillende stijlen.

Meer info

Fanfare-orkest De Mottegalm: lenteconcert

zondag 01 mei 2022 - 19:00

Fanfare-orkest De Mottegalm uit Rillaar organiseert haar jaarlijkse lenteconcert onder leiding van Philip Gorts. Dit jaar zal er voor dit concert samengewerkt worden met Dunja Mees en Kirri Valvekens.

Meer info

Balletschool Josée Nicola afdeling Wezemaal: Disneyfestival

vrijdag 29 april 2022 - 19:30

Gedurende een uurtje en geheel coronaproof brengen wij, al dansend, Disney’s bekendste figuren weer tot leven: Sneeuwwitje, Pinocchio, Aladdin, Pocahontas, de Aristokatten, de kleine Zeemeermin…

Tickets en info: anbernard2@gmail.com

 

Meer info

Samen puur Puur

zaterdag 16 april 2022 - 14:30
zaterdag 16 april 2022 - 19:00
zondag 17 april 2022 - 14:30

Vzw Puur opende in september 2011 haar deuren in Aarschot. Onder artistieke leiding van Christophe Degelin groeiden wekelijkse danslessen uit tot een volwaardige dansschool met een jong, dynamisch team van professionele lesgevers. Ondertussen brengt Puur wekelijks meer dan 300 kinderen, jongeren en volwassenen aan het dansen en organiseert zij tijdens de schoolvakanties dans- en musicalkampen in binnen- en buitenland!

Meer info

Pagina's