Print

Tine & Pieter Embrechts spelen in den hof

Broer en zus Embrechts: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in.

Vanuit hun bubbel namen ze hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en geen bezoekers mochten ontvangen. De reacties logen er niet om en plots volgde een hele reeks interactieve, online concerten en een mooie concertreeks op de Zomer van Antwerpen 2020.

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd staan ze samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tine’s Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers.

Twee stemmen en één gitaar. Less is more en meer moet dat niet zijn.

Fijn om weten: voor de lockdown was Tine samen met Lucas Van den Eyne, Nele Bauwens en een groot orkest op tournee met het liedjesprogramma Jukebox 2020. Met deze levende jukebox met de 100 mooiste Nederlandstalige liederen stond ze ook in den egger. Ondertussen speelde Pieter in Amsterdam de pannen van het dak in de muziektheatervoorstelling LAZARUS van David Bowie in regie van Ivo Van Hove. Pieter ontving voor zijn rol de musicalaward van beste mannelijke hoofdrol 2020. Faut le faire.

Categorie
Locatie
Datum
vrijdag 16 oktober 2020 - 19:00
Datum
vrijdag 16 oktober 2020 - 21:00
Prijs
ABO: € 16
-26: € 16
Basis: € 19

Afbeeldingen

  • Tine & Pieter in 2020 (selfie Pieter)

  • Uit hun kindertijd