Print

Tristero: Iemand van ons

GEANNULEERD

COVID-19 en de maatregelen tegen de verspreiding ervan hebben de voorbereidingen van deze theatervoorstelling, oorspronkelijk gepland op 28 mei 2020, zodanig overhoop gegooid, dat ook de nieuwe speelperiode in het voorjaar van 2021 niet meer haalbaar blijkt. Daarom heeft Tristero na rijp beraad beslist om de ganse tournee uit te stellen naar seizoen 2021-2022. Tickets worden terugbetaald, ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Met wie zou u graag eens de lakens delen? En waar zou u het dan over hebben?

Een doorwinterde cast van acteurs en actrices kruipt samen in een groot bed om het te hebben over politiek, liefde en het leven. Met een trefzeker gevoel voor humor tasten ze elkaar af, liggen ze te luisteren en te woelen en geven ze zichzelf bloot.

Iemand van ons is een voorstelling vol grote en kleine uitspraken: clichés, statements en geheimen volgen elkaar met een vaart op. De spelers bieden, ontwapenend en schalks, een onverwachte inkijk in hun gedachtewereld en privéleven. 

Strategie, verraad, compromis, ontgoocheling, gezond verstand, tranen van geluk: ze passeren allemaal de revue. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

Met Reinhilde Decleir, Mark Verstraete, Janine Bischops, Bob De Moor, Kristin Arras en Kris Smet

Concept en tekst: Peter Vandenbempt

Vormgeving: Emma Denis

Uitvoering decor: Wing Nuts Decor

Techniek: Bart Luypaert, Tom Bruwier

Coproductie: Kaaitheater & Perpodium

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Belgische Tax Shelter

 

Categorie
Locatie
Datum
woensdag 12 mei 2021 - 20:00
Geannuleerd

Afbeeldingen

  • © Youri Dirckx