Theater

Thomas Janssens: De reuzendoder van Ernest Hemingway

donderdag 27 januari 2022 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Wijziging castTom Van Bauwel, Ikram Alouad en Katelijne Verbeke nemen de plaats in van respectievelijk Geert Van Rampelberg, Clara Cleymans en Mieke De Groote. 

Meer info

Stefaan Van Brabandt, Frank Focketyn & Sien Eggers: Sartre & de Beauvoir

vrijdag 11 februari 2022 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Vrijheid is bij alles wat je doet in de eerste plaats aan de ander denken.” (Jean-Paul Sartre)

Na Socrates, Marx en Spinoza komt filosoof & theatermaker Stefaan Van Brabandt met het vierde luik in zijn theaterreeks rond grote filosofen. Geen monoloog, maar een dialoog deze keer. En wel tussen het beroemdste koppel uit de geschiedenis van de filosofie. Frank Focketyn en Sien Eggers spelen Jean-Paul Sartre en Simone de Beauvoir.

Meer info

Steven Delaere: Schijn

donderdag 17 februari 2022 - 20:00

Om deze voorstelling bij te kunnen wonen is een geldig COVID Safe Ticket verplicht.

Steven Delaere volgde de opleiding klassieke muziek in Gent, alvorens zich te storten op zijn andere passie: goochelen. Na zijn finaleplaats in Belgium's Got Talent 2015, maakte Steven een comeback in Belgium’s Got Talent 2019. In zijn auditie sloeg hij iedereen met verstomming en bewees hij zijn kwaliteiten als goochelaar en entertainer. Uiteindelijk werd hij ook één van de finalisten.

Meer info

Ben Segers, Rilke Eyckermans & Dominique Mondelaers: Fetskeu (GEANNULEERD)

donderdag 10 maart 2022 - 20:00

Ondanks het vele puzzelen, kan Fetskeu met de huidige coronamaatregelen op veel locaties niet doorgaan. Omdat het geen zin heeft om een halve tournee te spelen, heeft de productie beslist om de volledige tournee van dit voorjaar te annuleren en door te schuiven naar een later seizoen. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de voorstelling hernomen zal worden. Daarom wordt de voorstelling die gepland was in den egger op 10 maart 2022 definitief geannuleerd.

Meer info

Het Prethuis: Brasschaatse huisvrouwen - The Rich & famous

donderdag 24 maart 2022 - 20:00

Vijf Brasschaatse ‘vriendinnen’ besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Een avondje uit waarbij de vrouw des huizes een interessante gast uitnodigt, passend bij hun stand weliswaar. Vanavond is het de beurt aan Kirsten. Ze is in haar nopjes want aan haar gast kan niemand tippen. Het blijkt een man te zijn met internationale allure: Ronn Moss oftwel Ridge Forrester uit The Bold and the Beautiful. Hoe heeft ze dit kunnen klaarspelen?

Meer info

Tristero: Iemand van ons

donderdag 28 april 2022 - 20:00

Begin oktober 2021 ging ‘Iemand van ons’ in première in de Kaaistudio’s, Brussel. Tot ieders verstomming overleed acteur Sam Bogaerts geheel onverwachts vlak na de premièrereeks. Zijn medespelers namen de tijd om dit nieuws in alle rust en sereniteit te verwerken, waarna ze beslisten om door te gaan met de bijzondere productie die ‘Iemand van ons’ is, niet in het minst als eerbetoon aan Sam.

Wijziging castMieke Verdin en Els Olaerts nemen de plaats in van Janine Bischops en Kris Smet. 

Meer info

Bruno Vanden Broecke en Tom Van Dyck: ZWIJG!

woensdag 11 mei 2022 - 20:00

Beste inwoner van Scherpenheuvel-Zichem en omstreken,

Wij zijn twee broers en wij zitten met een vraag die heel dringend gesteld moet worden. Eigenlijk vinden wij dit zelf erg vervelend maar wat moet moet. Daarom zouden wij jullie beleefd willen vragen om op 11 mei 2022 naar de feestzaal in GC den egger te komen.

Tot genoegen en alvast bedankt.

ZWIJG! is een tragikomische voorstelling van en met Bruno Vanden Broecke Tom Van Dyck.

 

Meer info

Vlaams Muziek Theater: De Tsarewitsch

vrijdag 31 maart 2023 - 20:00

Door de recente coronamaatregelen liggen de voorbereidingen van ‘De Tsarewitsch’, de nieuwe productie van het Vlaams Muziek Theater in seizoen 2022, volledig stil. Zonder intense en degelijke voorbereiding kan het Vlaams Muziek Theater deze productie echter niet op de planken brengen. Omdat de vooruitzichten op korte termijn niet hoopgevend zijn, heeft het VMT na grondig overleg beslist de opvoering van deze operette te verschuiven naar 31 maart 2023. Reeds aangekochte tickets blijven gewoon geldig op de nieuwe datum.

Meer info