Gezocht: deelnemers voor participatieprojecten

Wist jij dat den egger in 2022 een Vlaamse projectsubsidie binnenhaalde om in te zetten op de deelname van nieuw publiek aan onze werking? We dienden samen met de cultuurregio de Merode, Westerlo en cultuurhuis Tessenderlo een project in waarin we willen experimenteren met verschillende acties, hoe we ook een thuis kunnen zijn voor mensen die we nu niet bereiken.

Het eerste traject van dit – toch wel experimenteel – project start nu!

Meer info

Start ticketverkoop Alex Agnew

Op 6 oktober 2023 staat Alex Agnew weer op de planken van den egger. Kaarten voor de voorstelling Wake me up when it's over kunnen vanaf 7 december gereserveerd worden: https://www.denegger.be/programma/alex-agnew-wake-me-when-its-over

Een organisatie van KLJ Keiberg.

Meer info

UiTPAS de Merode: het ideale cadeau voor de feestdagen!

UiTPAS de Merode is dé spaar- en voordelenkaart voor cultuur en vrijetijd. Met de UiTPAS spaar je punten en ruil je ze om voor kortingen of gratis tickets op activiteiten in heel Vlaanderen. Bovendien krijgen nieuwe gebruikers veel welkomstvoordelen in de deelnemende gemeenten! Dankzij deze welkomstvoordelen kan jij een cadeau ter waarde van € 50 geven, voor maar € 5. Geef pralines, filmtickets, zwembeurten, een leuke totebag, een streekbiertje en nog zoveel meer…

Alle info vind je op uitpasdemerode.be
 

Meer info

Permanente installatie tijdens seizoen 22/23: Libellenvleugels door Hugo Van den Heuvel

Gedurende het hele seizoen 2022-2023 kan je in de inkomhal van den egger een paar indrukwekkende vleugels zien hangen. Libellenvleugels is een werk van Hugo Van den Heuvel uit Scherpenheuvel-Zichem. Door middel van PVC-buizen, draad en glittervlokken vergrootte Hugo de vleugels van een libel 1000 keer uit. De aangepaste belichting geeft het werk de schijn van een echte libel, in al haar kleurrijke gedetailleerdheid. In het werk is gestreefd naar een harmonie van helderheid, echte vormen en lichtheid.

Meer info

Praktische info ticketverkoop seizoen 2022-2023

BROCHURE 22-23

De nieuwe brochure voor seizoen 22-23 is er! Bij onze trouwe abonnees valt deze eerstdaags in de bus. Anderen kunnen hun exemplaar komen afhalen in den egger. Of lees hier de brochure digitaal.

Meer info

Lancering UiTPAS

Ken jij de UiTPAS al? Met dit handige kaartje spaar je bij elke deelname aan een activiteit in den egger (maar ook de bib, de sporthal, en nog veel meer) punten die je kan inruilen voor tal van leuke voordelen, cadeaus en kortingen!

Meer info

Update uitgestelde voorstellingen

Om de gekende redenen zijn een aantal voorstellingen van seizoen 2021-2022 verplaatst naar seizoen 2022-2023. Om door de bomen het bos niet uit het oog te verliezen, sommen we hier nog even de nieuwe data op:

Meer info

Coronaproof zelf iets organiseren in den egger

Nu het weer mogelijk is om de zalen van den egger te huren, is het uiteraard van belang dat ook hier de richtlijnen goed opgevolgd worden om je evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Alle info over wat er mogelijk is, de meest recente maatregelen, extra aanbevelingen waar je als gebruiker rekening mee dient te houden en de te nemen acties, vind je hier: https://www.scherpenheuvel-zichem.be/evenementenloket

Meer info

Videohandleiding abonnementen

Dankzij ons bestelplatform Ticketmatic, dat onder andere in Diest en Aarschot al zijn gebruiksgemak bewezen heeft, wordt het online bestellen van je podium- en/of aperitiefabonnement een fluitje van een cent! In deze twee video'tjes kan je stap voor stap volgen hoe je een abonnement op de vlotste en snelste manier bestelt vanuit het comfort van je luie zetel!

Podiumabonnement: https://vimeo.com/336053319

Aperitiefabonnement: https://vimeo.com/336054487

Meer info

Cadeautip: de eggercheque

De ideale cadeautip: de eggercheque! Kies zelf de waarde en laat de ontvanger de bon inruilen voor een voorstelling naar keuze uit ons programma. De cheques zijn bovendien een jaar geldig, dus ze kunnen ook voor volgend seizoen gebruikt worden.

Meer info