Tijdelijke onderbreking ticketverkoop GC den egger

GC den egger draagt een optimale dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Omwille van de technische problemen bij de start van de ticketverkoop en omdat we dit soort onaangename ervaringen in de toekomst willen vermijden, zullen we tijdens de zomermaanden overschakelen naar een ander ticketplatform dat zijn deugdelijkheid al meermaals bewezen heeft bij centra in de buurt.

Meer info

Info ticketverkoop GC den egger

Losse tickets voor de voorstellingen uit het programma van GC den egger, inclusief Bart Peeters en Wouter Deprez, kunnen besteld worden op volgende manieren:

- aan de balie tijdens de gebruikelijke openingsuren van het secretariaat

- telefonisch op het nummer 013 46 06 50, eveneens tijdens de openingsuren

Meer info

Start losse ticketverkoop GC den egger: zaterdag 9 juni

Zoals je weet, hebben we om technische redenen de verkoop van losse tickets die normaal gepland stond op 29 mei helaas moeten uitstellen. Maar uitstel is uiteraard geen afstel!

De nieuwe startdatum (dus ook voor kaarten voor Bart Peeters en Wouter Deprez) is zaterdag 9 juni, tijdens de gebruikelijke openingsuren van 9 tot 12 uur.

Vanaf 9u kan je ter plaatse aan de balie terecht om je kaarten te bestellen en meteen af te rekenen.

Meer info

In Memoriam

Wij rekenen het tot onze droeve plicht u het overlijden mee te delen van Rob Jacquemyn, bestuurder en directielid van het AGB Patrimonium, gemeenteraadslid en voormalig schepen van de stad Scherpenheuvel-Zichem.

Rob Jacquemyn is op 27 mei jl. op 68-jarige leeftijd overleden.

Gedurende ruim 35 jaar (sedert 3 januari 1983 tot zijn overlijden) zetelde hij onafgebroken in de gemeenteraad van Scherpenheuvel­- Zichem, waarvan 18 jaar als schepen. Hij maakte deel uit van de CVP, daarna CD&V-fractie.

Meer info

Uitstel start losse ticketverkoop GC den egger

Om technische redenen hebben we beslist om de start van de losse ticketverkoop die voorzien was op dinsdag 29 mei uit te stellen. De nieuwe datum zal enkele dagen voordien gecommuniceerd worden via deze website en de Facebook-pagina van den egger.

Meer info

Start ticketverkoop abonnees seizoen 18-19 (19/05/18)

Onze trouwe abonnees ontvingen ondertussen de spiksplinternieuwe brochure met het nieuwe egger-programma van seizoen 18/19 in primeur thuis in de bus. Anderen kunnen de brochure vanaf 15 mei afhalen op het secretariaat van GC den egger of laten opsturen naar hun thuisadres.

Meer info

Informatie start ticketverkoop eggerseizoen 2018-2019

Ons programma van seizoen 2018-2019 is klaar! Zoals je van ons gewend bent, is het weer een boeiende mix van lokale, nationale en internationale topartiesten in verschillende genres, van theater over aperitiefconcerten naar folk, comedy, familievoorstellingen, tributes, film en terug!

Hieronder vind je alvast de praktische informatie in verband met het programma, de ticketverkoop en de brochure:

Meer info

Info voorstellingen seizoen 2017-2018

De ticketverkoop voor seizoen 2017-2018 van GC den egger is met een razende vaart van start gegaan. Graag geven we jullie daarom een stand van zaken:

UITVERKOCHT

Meer info

Cadeautip: de eggercheque

De ideale cadeautip: de eggercheque! Kies zelf de waarde (in schijven van € 5) en laat de ontvanger de bon inruilen voor een voorstelling naar keuze uit ons programma. De cheques zijn ook geldig voor volgend seizoen.

Meer info