Informatie ticketverkoop en verloop seizoen 2021-2022

Eindelijk, het mag weer! Na maanden zonder cultuur kan het nieuwe, volwaardige eggerseizoen nu echt van start gaan. We gaan er alles aan doen om van feestseizoen 21-22 een superveilig, maar vooral een superboeiend seizoen te maken! Om alles zo veilig en vlot mogelijk te laten verlopen, geven we je graag een overzicht van de ticketverkoop en de maatregelen die we nemen.

Meer info

Brochure seizoen 2021-2022

De brochure met het programma van het seizoen 2021-2022 is verkrijgbaar op het secretariaat van GC den egger. Op eenvoudig verzoek sturen we ze op naar je thuisadres. 

Meer info

Videohandleiding abonnementen

Zaterdag 28 augustus start de ticketverkoop voor volgend seizoen. Dankzij ons bestelplatform Ticketmatic wordt het online bestellen van je podium- en/of aperitiefabonnement een fluitje van een cent! In deze twee video'tjes kan je stap voor stap volgen hoe je een abonnement op de vlotste en snelste manier bestelt vanuit het comfort van je luie zetel!

Podiumabonnement: https://vimeo.com/336053319

Aperitiefabonnement: https://vimeo.com/336054487

Meer info

Start en programma seizoen 2021-2022

Na een op zijn zachtst gezegd bewogen jaar, zijn we klaar om van seizoen 21-22 niets minder dan een feestseizoen te maken! Het zal dit jaar immers 15 jaar geleden zijn dat den egger de deuren opende, en dat moet uiteraard gevierd worden. 

Het volledige programma van het nieuwe seizoen kan je vanaf dinsdag 15 juni om 9 uur op deze site terugvinden. Ondertussen worden dan de brochures gedrukt, die vallen in de eerste helft van juli in de bus van al wie de afgelopen drie seizoenen een abonnement had. 

Meer info

Uitgestelde voorstellingen en verlengde cheques

Omdat het met de vele verplaatsingen en annulaties op den duur moeilijk werd om door de bomen het bos nog te zien, lijsten we graag nog eens een overzicht op van de voorstellingen die zijn uitgesteld naar juni 2021 of naar seizoen 21-22. Je aangekochte tickets blijven uiteraard geldig.

Katelijne Verbeke & Warre Borgmans: K.A.L.M. stond gepland op 29/10/2020, wordt verplaatst naar 12/06/2021

- Michael Van Peel: Van Peel tot Evenaar stond gepland op 26/11/2020, wordt verplaatst naar 25/06/2021

Meer info

Belpop Bonanza de Merode

Ontdek deze zomer de Belpop-geschiedenis van onze streek!

Dé vakmannen Jan Delvaux en Jimmy Dewit (DJ Bobby Ewing) verdiepten zich in de muzikale erfenis van onze streek en laten ons nieuwe plekken en verhalen ontdekken. Muzikale weetjes of anekdotes waardoor sommigen misschien nostalgische momenten zullen herbeleven of nieuwe ontmoetingen ontstaan.

Misschien was jij wel bij dat optreden van The Offspring in dat kleine zaaltje? Of wil je graag de favoriete wandeling van Jente Pironet van Portland leren kennen? En waar wordt die Romeo’s Frikandel verkocht?

Meer info

Na een jaar corona: hoop voor de toekomst

Op 12 maart 2020 sloten we de deuren. Voor even dachten we, misschien een weekje of twee. Tot dat rare virus het land uit zou zijn. Maar stilaan groeide het besef dat het niet zomaar zou overwaaien. Een jaar ging ondertussen voorbij en hoewel er nog enkele voorstellingen konden doorgaan in het najaar van vorig jaar, zijn we er nog steeds niet vanaf.

Meer info

Extra coronamaatregelen: den egger tijdelijk gesloten

De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben op 30 oktober in het Overlegcomité beslist om over te gaan tot een verstrengde lockdown om de toenemende druk op onze ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen. Op 27 oktober had de Vlaamse Regering reeds extra maatregelen genomen om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Een van die maatregelen was de sluiting van de cultuurhuizen. Een beslissing die weliswaar hard aankwam, maar waar we uiteraard begrip voor hebben.

Meer info

GC den egger versus COVID-19: safety first!

Na een veel te lange cultuurarme periode kijken wij er ontzettend naar uit om jullie binnenkort eindelijk opnieuw te kunnen begroeten in den egger.

Door de noodzakelijke maatregelen die de overheid neemt om het coronavirus in te dijken, is een tot de nok gevulde theaterzaal nog niet mogelijk. Het zal er dus een beetje anders aan toe gaan dan je gewend bent. Om iedereen in veilige én comfortabele omstandigheden te kunnen laten proeven van cultuur, nemen we de nodige maatregelen conform de geldende richtlijnen en protocollen van de overheid. De veiligheid van onze klanten primeert!

Meer info

Coronaproof zelf iets organiseren in den egger

Nu het weer mogelijk is om de zalen van den egger te huren, is het uiteraard van belang dat ook hier de richtlijnen goed opgevolgd worden om je evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Alle info over wat er mogelijk is, de meest recente maatregelen en extra aanbevelingen waar je als gebruiker rekening mee dient te houden, vind je hier: https://www.scherpenheuvel-zichem.be/nieuws/een-evenement-organiseren

Meer info

Pagina's