Programma

Alice Reijs, Ariane van Vliet, Lucas Van den Eynde & Tom Van Dyck: Ex

donderdag 04 maart 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2022-2023

Het programma vanaf december is onder voorbehoud van aangepaste coronamaatregelen. De startdatum van de ticketverkoop zal op een later moment worden aangekondigd.

Vier mensen proberen een leuke avond te hebben. Gescheiden en hertrouwd willen ze liefst helemaal opnieuw beginnen, maar het verleden kun je niet zomaar vergeten. Zeker wanneer alles open en eerlijk bespreekbaar moet zijn.

Meer info

Gérard Lenorman: En concert

vrijdag 05 maart 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

Gérard Lenorman werd op 9 februari 1945 geboren in het Normandische dorpje Bénouville. Op twaalfjarige leeftijd begon hij al nummers te schrijven, wat in 1968 resulteerde in zijn eerste album. In de jaren zeventig en tachtig groeide hij uit tot één van de meest succesvolle Franse zangers van zijn tijd.

Meer info

Gene Thomas: Omsingeld

vrijdag 05 maart 2021 - 20:00

DIT CONCERT WORDT OPNIEUW UITGESTELD

Het concert van Gene Thomas, oorspronkelijk gepland op 30 oktober 2020 en verplaatst naar 5 maart 2021, kan omwille van de aangehouden maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 helaas opnieuw niet doorgaan. We proberen in eerste instantie in overleg met het management een nieuwe datum te prikken. Van zodra die gevonden is, worden de ticketkopers op de hoogte gebracht. Aangekochte tickets (en daaraan verbonden zitplaatsen) blijven geldig voor de nieuwe datum.

Meer info

Roeland Hendrikx & Chin-Cheng Lin: Wood versus Wood

zondag 07 maart 2021 - 11:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

Clarinet meets marimba.

Een duo met klarinet en marimba is niet alledaags. Toch geeft deze combinatie een verrassende en warme klankkleur, met muziek die ritmisch maar ook erg zangerig kan zijn.

Roeland Hendrikx (klarinet) en Chin-Cheng Lin (marimba) brengen je een veelzijdig en gevarieerd programma met zowel origineel werk als speciale arrangementen voor deze bezetting.

Meer info

Film

woensdag 10 maart 2021 - 20:00

GEANNULEERD

Ook dit seizoen gaan we door met onze maandelijkse filmavond. Zes woensdagavonden schotelen we je een ‘betere’ film voor. Vanaf dit seizoen hebben we onze filminfrastructuur bovendien van een stevige upgrade voorzien. De vertoningen gaan nu niet meer door in de Blauwe, maar wel in de Rode Zaal. Met een gloednieuwe HD-projector op een podiumvullend scherm en een superieur geluidssysteem bezorgen we je zo een nog betere cinema-ervaring!

De films van het voorjaar worden aangekondigd in januari 2021.

Meer info

Uitgezonderd.: Assisen 3 – De wurgmoord

donderdag 11 maart 2021 - 20:00

GEANNULEERD

Rita Celis werd door Raf De Graeve gewurgd. De beklaagde bekende de feiten, dus over de schuldvraag bestaat geen twijfel. Maar handelde hij misschien uit onweerstaanbare drang? Spelen er verzachtende omstandigheden? Een extra lastige kluif voor openbaar aanklager Veerle Durieux en advocaat Gilles Colin, die hun privéleven en deze assisenzaak nog moeilijk kunnen scheiden.

Meer info

Soetkin Baptist: Que désire

vrijdag 12 maart 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

Muziek van een ander moet onder je huid zitten, dan pas kan het onder de huid van een publiek komen. Soetkin waagt zich aan een breed repertoire van uitersten. Van Dalida tot Barbara. Van Delpech tot Aznavour. Van grootste bombastische gevoelens, tot de meest breekbare miniaturen.

Na het succes van Soetkin Made in France laat Soetkin Baptist met Que Désire opnieuw zowel gekende als vergeten chansons met een fragiele grootsheid herleven.

Meer info

The Johnny Cash Roadshow

woensdag 17 maart 2021 - 20:00

UITGESTELD NAAR SEIZOEN 2021-2022

The Johnny Cash Roadshow, de enige Johnny Cash-show die de goedkeuring heeft van de familie Cash, keert terug naar de theaters met een gloednieuwe show ter ere van Cash' meest geliefde album: At San Quentin. Daarnaast brengen ze natuurlijk ook de andere grote hits, zoals Walk the Line, Ring of Fire, Hurt en The Man Comes Around.

Meer info

Christoff: Live

donderdag 18 maart 2021 - 20:00

GEANNULEERD

Christoff, de onbetwiste schlagerkoning van Vlaanderen, verkende in 2014 voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album Altijd onderweg. De mix tussen trendy schlager- en popmuziek was een schot in de roos en werd met platina bekroond.

In 2015 nam hij deel aan Liefde voor Muziek en bevestigde daar dat hij een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken.

In 2016 won hij zijn vierde MIA als beste artiest in de categorie Vlaams Populair.

Meer info

Maaike Cafmeyer en Peter De Graef: Hullep

vrijdag 19 maart 2021 - 20:00

NIEUWE DATUM

Meer info

Pagina's