Programma

Christophe Vandegoor: Radio Koers

donderdag 17 januari 2019 - 20:00

In Radio Koers vertrekt sportjournalist Christophe Vandegoor vanuit zijn tienerjaren en een kortstondig bestaan als een bescheiden jeugdwielrenner. Met de blijvende herinnering aan die ene overwinning. Helaas verzeilt het talent in een tweede waaier…

Met een microfoon in de hand lukt het iets beter om live vanop een Alpentop in de Tour of vanuit de legendarische wielerbaan van Roubaix de luisteraar mee te zuigen in de actie. 

Meer info

Bart Herman: Tussen ons gezegd en gezongen

vrijdag 18 januari 2019 - 20:00

Seizoen na seizoen, show na show wordt Barts publiek, zijn groep ‘vrienden van de rock-‘n-roll’, groter en groter en dat stemt hem gelukkig. Daarom laat hij wederom iedereen zonder schroom in zijn ziel kijken en geeft hij graag antwoord op de prangende vragen over de Grote Thema’s.

Meer info

Cue Productions: Parle-moi d'amour (GEANNULEERD)

zaterdag 19 januari 2019 - 20:00

DOOR OMSTANDIGHEDEN ZAL DEZE VOORSTELLING NIET DOORGAAN

Dé relatiekomedie!

Een verhaal dat van u of uw buren zou kunnen zijn!

Meer info

Willy Sommers: Mijn Erfgoed

zondag 20 januari 2019 - 15:00

Het was jarenlang gemeengoed om smalend te doen over de schlager. Vandaag is het levenslied erkend cultureel erfgoed. En Willy Sommers is haar ongekroonde koning. Het succes van de Erfgoed 1971-1981 tournee van Willy Sommers heeft de zanger verleid tot een extra seizoen. Wegens succes verlengd, heet dat dan. Met 45 jaren hits in de rugzak heeft Willy daarom een zuiver hit-programma uitgewerkt: Zeven anjers zeven rozen, zomerhits en klassiekers, Als een leeuw in een kooi, van oldies tot Sandy of Liefste,...

Meer info

Lieve Blancquaert: Last Days

dinsdag 22 januari 2019 - 20:00

Last Days is een ode aan het leven.

Elke seconde sterven er twee mensen en voor ieder mens heeft dit een andere betekenis en een ander verhaal. Lieve Blancquaert neemt je met beelden en verhalen mee doorheen verschillende culturen, godsdiensten en rituelen.

Meer info

Jasper Steverlinck: Night Prayer

donderdag 24 januari 2019 - 20:30

Voor zijn eerste soloplaat sinds 2004 - het met goud bekroonde Songs of Innocence - werkte Jasper Steverlinck aanvankelijk samen met Jake Gosling, de producer achter het succes van Ed Sheeran en Lady Gaga. De nummers klonken geweldig. En trendy. En modieus. Maar ze misten de puurheid die een singer-songwriter voor ogen heeft. Op gitaar of achter de piano.

En dus werden de lagen inpakpapier die rond de songs waren gewikkeld gestript tot enkel nog de inhoud overbleef. De arrangementen werden uitgekleed. De teksten ontdaan van poëtische metaforen.

Meer info

Wim Opbrouck & Ron Reuman: TV-Tunes K.N.T. Revisited

vrijdag 25 januari 2019 - 20:00

Vijftien jaar geleden was TV-Tunes K.N.T. van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Samen fristen ze herkenningsmelodieën van tv-programma’s uit onze jeugd op tot eigentijdse muziek. 

De nostalgische gloed bleef, maar de stoffigheid van vroeger werd vervangen door een portie vrolijke opwinding en een aanstekelijke rebellie.

Meer info

Koninklijke Harmonie OLV Scherpenheuvel - Jukebox

zaterdag 26 januari 2019 - 20:00

Koninklijke Harmonie OLV in concert met special guests Sasha & Davy en Stefanie! 

Meer info

JazzCafé@denegger 6.0: Ben Vanderweyden Quartet 'Thank You Toots'

dinsdag 29 januari 2019 - 20:30

Het Ben Vanderweyden Quartet (Ben Vanderweyden - Koen Vandendriessche - Roman Korolik - Dirk Schreurs) brengt een persoonlijke muzikale hommage aan de muziek van jazzharmonica-legende Jean “Toots” Thielemans. Hun repertoire omvat een rijke waaier aan bekende composities zoals de soundtrack van de films Turks Fruit en Midnight Cowboy, de TV-series Sesamstraat en Baantjer, naast zijn eigen composities als For My Lady en Bluesette.

Meer info

Loge10 Theaterproducties: Stilte, we draaien!

donderdag 31 januari 2019 - 20:00

Een filmploeg is neergestreken in het theater. Vandaag nemen ze de scène op waarin de bedrogen echtgenoot een voorstelling stillegt om de minnaar van zijn vrouw te vermoorden.

Al snel blijkt dat de productieleider niet te vertrouwen is, de regisseur verliefd is op de jonge actrice en raast van jaloezie, de eeuwige tweede er alles aan doet om zijn carrière een duwtje in de rug te geven en dat de regieassistent alles en iedereen probeert bij mekaar te houden terwijl hij van een eigen film droomt met de jonge actrice in de hoofdrol…

Meer info

Pagina's