Print

Tickets

WEGENS VERANDERING VAN TICKETSYSTEEM IS HET TOT 1 SEPTEMBER NIET MOGELIJK OM TICKETS TE BESTELLEN. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.

Je kan zowel abonnementen als losse tickets aanschaffen.

De uitgebreide HANDLEIDING in bijlage leidt je doorheen de verschillende stappen bij de reservatie van tickets via ons online ticketingplatform. Voor een optimale weergave van het programma, raden wij aan om gebruik te maken van Mozilla Firefox, Google Chrome of Safari als browser. Indien je na het lezen toch nog vragen hebt, kan je steeds ons secretariaat contacteren.

Er zijn 2 soorten abonnementen:

  • abonnement podiumvoorstellingen: je heb recht op een korting van 4 euro per voorstelling als je minstens vijf verschillende voorstellingen per persoon reserveert
  • abonnement aperitiefconcerten: indien je reserveert voor de zes aperitiefconcerten samen, betaal je slechts 60 euro

Vanzelfsprekend kan je ook losse tickets aankopen. Hier zijn eveneens kortingen mogelijk:

  • leeftijdskorting: voor de meeste voorstellingen is er een korting voorzien op de ticketprijs voor jongeren onder de 21 jaar en 60-plussers
  • youth drop: bij sommige voorstellingen betalen jongeren tot en met 17 jaar een uniek tarief van 8 euro per ticket
  • senior drop: bij sommige voorstellingen genieten personen boven de 65 een korting van 4 euro op het basistarief
  • groepskorting: vanaf 15 tegelijkertijd aangekochte tickets geniet je een korting van 2 euro op het basistarief

Brochure 2018-2019

De brochure met het volledige programma is verkrijgbaar op het secretariaat van GC den egger, of kan je hier digitaal consulteren. Op eenvoudig verzoek sturen we ze ook op naar je thuisadres.

Terugname tickets 

Kan je door onvoorziene omstandigheden een voorstelling waarvoor je tickets had gekocht toch niet bijwonen? Dan kan je die tot maximaal zeven dagen voor de voorstelling tijdens de openingsuren van het secretariaat komen inwisselen voor egger-waardebons (verkochte tickets worden nooit terugbetaald). De bons zijn vier maanden geldig en kunnen gebruikt worden voor een nieuwe voorstelling uit ons eigen programma (niet geldig voor gastvoorstellingen!). De voorstelling die je kiest, hoeft niet binnen de omruiltermijn van vier maanden te vallen. 

Culturele participatiepremie

Inwoners van Scherpenheuvel-Zichem met een beperkt inkomen kunnen bij het OCMW een tegemoetkoming bekomen voor de voorstellingen vermeld in deze programmabrochure. De premie bedraagt maximum 50 euro per persoon (90% van de kostprijs) voor de periode van 1 januari tot en met 31 december.

Meebrengen: identiteitskaart, klevertje van je ziekenfonds en ticket van de voorstelling in den egger

Waar aanvragen? OCMW Scherpenheuvel-Zichem, Markt 21, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Voor meer informatie: tel. 013 77 26 47 – e-mail: info@ocmwscherpenheuvel-zichem.be - website: www.ocmwscherpenheuvel-zichem.be

Personen met een beperking 

In onze theaterzaal zijn plaatsen voorzien voor personen met een beperking. Als je hiervan gebruik wil maken, verzoeken wij  je dit te melden bij je reservatie.

De begeleider van een persoon met een beperking, die in het bezit is van een begeleiderspas, kan een gratis ticket bekomen. Dit ticket kan enkel afgehaald worden de avond van de voorstelling zelf.

Voor meer informatie i.v.m. de begeleiderspas: provincie Vlaams-Brabant – tel. 016 26 73 90 – e-mail: begeleiderspas@vlaamsbrabant.be – website: www.vlaamsbrabant.be/begeleiderspas.