Programma

CLOUSEAU30: Theatertour (try-out)

zaterdag 23 september 2017 - 20:00

We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van het eerste “serieuze” optreden, namelijk de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan een van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.

Meer info

Cirk Publiek

zondag 24 september 2017 - 13:30 tot 17:30

Cirk Publiek nodigt je uit op een namiddag vol acrobatie, workshops, een vleugje nostalgie en humor voor jong en oud. Een familiedag in en rond den egger!

Wat staat er op het programma?

Circus a la carte

Voor alle leeftijden

Meer info

Radio Oorwoud: 't Is altijd wat in mijn habitat

zondag 24 september 2017 - 14:00

U mag zich verwachten aan wervelend en humoristisch muziektheater waarbij het publiek mee op muzikale expeditie trekt.

Zet je schrap voor een swingende tocht langsheen nevelwouden, toendra’s, stadstuinen, struwelen, mangroves, taiga’s, ijskappen, heides en rotswanden… Een trip tussen veraf en dichtbij (tuin)huis. Steeds op hoog muzikaal niveau door topmuzikanten en educatief helemaal verantwoord ondersteund door WWF!

De eerste voorstelling speelde meer dan 100 keer en zowel het school- als familiepubliek was laaiend enthousiast. 

Meer info

Loge10 Theaterproducties: Het kerkhofclubje

donderdag 28 september 2017 - 20:00

Doris, Ida en Lucille zijn drie vriendinnen die recent weduwe zijn geworden. Eens per week komen ze samen op het kerkhof om daarna thuis met koffie en taart bij te praten over het leven. Ze zijn happy single tot één van hen Sam leert kennen, de plaatselijke beenhouwer. De vriendschap wordt op de proef gesteld en het 'kerkhofclubje' dreigt uit mekaar te vallen.

Een hartverwarmend verhaal waarin lach en ontroering mekaar in snel tempo opvolgen.

Met een aboslute topcast:  Leah Thys, Ann Pira, Marleen Merckx, Ann De Winne en Erik Goris.

Meer info

Liesbeth List, Bert Verbeke, Jelle Cleymans: ZING-VECHT-HUIL-BID-LACH-WERK-en-BEWONDER

vrijdag 29 september 2017 - 20:00

Ramses Shaffy is ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige liedjesmakers van de vorige eeuw. En zeker ook de meest eigenzinnige. Hij schreef ontelbaar veel prachtige nummers en bracht deze op een totaal eigen wijze. Zijn songs komen uit het diepste van zijn ziel en hij gaf ze de meest persoonlijke invulling. Hij maakte van elk lied een klein theaterstuk.

Meer info

Laatste nieuws

Info voorstellingen seizoen 2017-2018

De ticketverkoop voor seizoen 2017-2018 van GC den egger is met een razende vaart van start gegaan. Graag geven we jullie daarom een stand van zaken van de ticketverkoop:

UITVERKOCHT

Meer info

Ontdek hier ons programma van seizoen 2017-2018!

De ticketverkoop voor volgend seizoen kende  zaterdag 20 mei een vliegende start. Op één dag gingen meer dan 10.000 tickets de deur uit. Bedankt trouwe abonnees!

De digitale versie van de brochure van seizoen 2017-2018 vind je in bijlage.Ontvang je de brochure liever thuis in de bus? Een seintje via info@denegger.be volstaat.

Meer info
Alle nieuwsberichten